Kiinteistövälittäjä – Henkilökohtaisesti Sinun asiallasi!

LKV M. Rautanen Oy on ensimmäinen vantaalainen kiinteistönvälitystoimisto, joka on hyväksytty Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n laatujärjestelmään. Yrityksen toimitila sijaitsee avainpaikalla keskellä Vantaan Tikkurilaa. 

Vuodesta 1989 toiminut yrityksemme on saavuttanut vankan jalansijan kiinteistönvälityksessä koko Uudellamaalla. Yrityksen ohjenuorana on ollut ja on edelleenkin henkilökohtainen sekä asiakaslähtöinen palvelu. ”Toimeksiantosi ei huku paperipinojen alle, sillä asiakkaamme etu on meille tärkeintä”.

Suomen Kiinteistönvälittäjien LAATUYRITYKSENÄ sitoudumme noudattamaan järjestelmän laatupolitiikkaa asiakkaan, henkilökunnan ja sidosryhmien hyväksi. Ajantasainen koulutus sekä nykyaikaiset työtavat ja -välineet takaavat vankan ammattitaidon säilyttämisen ja kehittämisen.

Yli 25 vuoden kokemuksella hoituvat kaikki asunto- tai kiinteistöratkaisut, oikeat hinta-arviot, arviokirjat perunkirjoitukseen, ositukseen sekä vakuus- tai tasearviointiin, sijoituskohteiden vuokraukset, tonttijaot ja niiden suunnittelu, ym. asuntoasiat.

Yhteistyössä Sinun eduksesi!